`

Partners

Jetsign

Met een enthousiast team van vakspecialisten, vervaardigen wij alle soorten print- & sign-producties. Op alle denkbare materialen. Met als sterk punt, de korte lijnen en uitgebreide mogelijkheden om alles onder één dak snel te produceren. Vanaf ontwerp t/m complete uitvoering en montage op elke locatie voor in- en outdoor toepassingen.

Minirouwauto

De Minirouwauto is een crèmewitte Mini Cooper Clubman die kan worden
ingezet bij de uitvaart van een baby, kind of volwassene.

De Minirouwauto:
- is met of zonder chauffeur te huur
- rijdt in heel Nederland (en daarbuiten)
- kan door de nabestaanden/ouder(s) zelf worden gehuurd en bestuurd
- kan maximaal een standaard volwassene kist vervoeren
- schenkt een deel aan goede doelen

Mea Vota

Persoonlijke uitvaartbegeleiding met rust en aandacht voor ieders wensen. Mea Vota is een jong en klein bedrijf, is flexibel in de mogelijkheden en biedt naar behoefte ruimte voor eigen invulling. Daarnaast zijn wij transparant in de kosten, facturen van derden berekenen wij 1 op 1 aan u door.

Mea Vota verzorgt uitvaarten in o.a. Amsterdam, Diemen, Amstelveen, Ouderkerk, Zaanstad, Almere, Lelystad, t Gooi e.o. Mea Vota beschikt ook over een unieke rouwauto; de Minirouwauto, een Mini Cooper aan te passen voor de uitvaart van een baby, kind of volwassene. Daarnaast kan Mea Vota elke gewenste vorm van rouwvervoer voor u regelen.

Digitale Nazorg

Digitale Nazorg: Hét antwoord op vragen bij dierbare data, digitale nalatenschap of online erfenis.
 
Van het toegankelijk maken van allerlei soorten gegevens uit computers, laptops, tablets en telefoons tot het opzeggen van social media en online diensten. Verder zijn wij gespecialiseerd in data recovery, digitaliseren van analoge media en gecertificeerd vernietigen van gegevensdragers.

STER UITVAARTPLANNERS

Ster Uitvaartplanners, persoonlijke aandacht, vakkundig en transparant. Uw uitvaart verdient toch ook een ster?
Bel 085-3031566 dag en nacht bereikbaar.