`

NIEUWS EN MEDIA

Uitvaartbeurs Amsterdam groot succes!

Op zaterdag  23 April 2016 vond in de Westerkerk de uitvaartbeurs Amsterdam plaats. Dutch Funeral Design was één van de exposanten. De stand van Dutch Funeral Design met Ster-Uitvaartplanners werd druk bezocht.

Lees meer


Bijzondere uitvaartbedrijven bundelen krachten en Henk Schiffmacher naar de Uitvaartbeurs

Dutch Funeral Design (DFD), een Nederlands bedrijf dat zich op innovatieve wijze bezighoudt met stijlvolle producten en diensten in de uitvaartbranche en DW Funeral Services, internationale milieuvriendelijke uitvaartkisten, hebben de handen ineen geslagen.

Lees meer


Eerste uitvaartkist met 'Augmented Reality'

Dutch Funeral Design, producent van kleurrijke uitvaartkisten, innoveert verder door multimedia toe te voegen aan de uitvaartkist. Dat doen zij door middel van ‘augmented reality’, een techniek die (computer)beelden toevoegt aan de werkelijkheid. Zo wordt het voor nabestaanden mogelijk om op een uitvaartkist een videoboodschap, de lievelingsmuziek of een bijzonder mooi gedicht te projecteren.

Deze beelden zijn vervolgens eenvoudig te bekijken door iedereen met een moderne smartphone en een ‘app’ van LAYAR. Je kunt de kist vervolgens ‘scannen’ met je smartphone en zo de extra beelden bekijken. Wanneer je maar wilt. Hoe vaak je maar wilt. Zo neem je geheel naar wens en helemaal van deze tijd afscheid.

Lees meer


Open Dag Uitvaartcentrum Dunweg

Op zaterdag 21 november jl. was Dutch Funeral Design aanwezig op een door Uitvaartcentrum Dunweg te Hoofddorp georganiseerde open dag. Tijdens deze open dag presenteerde Dutch Funeral Design voor het eerst haar unieke grafdeksels. Bezoekers van de open dag waren onder de indruk van het aanbod en de mogelijkheden die er zijn.

Lees meer


Dutch Funeral Design gaat digitaal

Dutch Funeral Design is deze maand live gegaan met een eigen website (www.dutchfuneraldesign.nl). Uiteraard is op de website veel informatie te vinden over het bedrukken van grafkistdeksels. 

Lees meer


Presentatie geprinte grafkistdeksels een groot succes!

In september 2014 zijn op de open dag bij Uitvaartcentrum Dunweg te Hoofddorp door Dutch Funeral Design de resultaten van de geprinte grafkistdeksels voor het eerst aan de buitenwereld getoond. 

Lees meer


Innovatie startup

Twee ondernemers zijn met een bijzondere innovatie als eerste in Nederland gestart met het direct bedrukken van een grafkistdeksel. Tot dusver konden grafkisten en/of deksels op verzoek met een print worden beplakt (stickers). Dat hoeft nu niet meer. 

Lees meer